Ai o întrebare despre o limba străină pe care o studiezi sau despre limba română?

Întreabă şi vei afla!

dictionare online


care credeti ca sunt cele mai bune metode ca sa invat spaniola

+3 voturi
întrebarea de unachica15 Pre-Intermediar (54 puncte) în categoria Limba Spaniolă

1 răspuns

+1 vot

perfect!

1.Gramatica: un site extraordinar de bun este http://www.marplo.net/spaniola/gramatica.html

Ai grija sa aduni toate lectiile.De exp. lectia numerelor este data treptat,de la 0 la 10 si tot asa.Tu aduna-le pe toate, sa nu te trezesti ca ai nenumarate lectii in caiet.Da, in caiet,pentru ca e foarte util sa le scrii intr-un caiet studentesc sau cu multe file in orice caz. De exp., poti avea numeralul si la lectia 11, dar si la 28. Cauta toate lectiile la fel.Sunt Despartite pentru o mai "buna" invatare. Sigur...

2.Vezi si alte pagini de pe acelasi site. De exp. exercitiile.

3.Filme. Multe filme. Ai grija sa te interesezi ca nu care cumva sa fie produs in America Latina pentru ca exista o oarecare diferenta intre spaniola vorbita in Spania si cea din America Latina. Asa ca, ar fi bine daca ai cauta pe net ceva filme produse in Spania.

4.Exerseaza.Testeaza-te.Repeta.

Cauta teste online, reciteste ce ai scris pe caiet, testeaza-ti cunostintele acumulate in materie de conjugari -foarte important!

5.Avertisment! Nu invata italiana simultan cu spaniola deoarece se aseamana destul de mult si te vei pierde in cuvinte! Hotaraste-te ce vrei sa inveti foarte bine: A sau B?Alege o varianta si ocupa-te intens de ea cu multa ambitie.

6.Ia-ti un dictionar roman-spaniol,spaniol-roman.Da,sa fie jumatate-jumatate.

P.S.: Pe Marplo nu sunt absolut toate lectiile. De exp., am observat ca ca imperativul nu este intreg. Consulta si alte site-uri!

Multa bafta!

răspunsul de Marius Erudit (8,190 puncte)
editat de Marius
...